arrow scroll top

Certificates

Vi tænker på miljøet!

 

I modsætning til mange producenter af sticky notes papir, der anvender opløsningsmidler i produktionen, anvender vi gennem organisationen Club Of Notes, lim på baseret på vand og miljømæssige uskadelige ingedienser. Papiret er ydermere klorfrit.

FSC® Certifikat

FSC symbolet på produkterne, indikerer at materialer brugt til produktionen, kommer fra korrekt administrerede FSC-certificerede skove, andre kontrollerede kilder eller fra genbrug.

FSC (Forest Stewardship Council®) organisationen er en international NGO (non-governmental organization) der står for markedsføring af miljømæssig korrekt, socialt ansvarligt og levedygtigt administrederet skovbrug. Firmaer, der anvender certificerede råvarer og deltager I den certificerede købekæde, opfylder de relevante krav og kan sætte deres label med FSC symbolet på produkterne.

PromoNotes, som en FSC certificeret enhed, anvender materialer (f.eks. selvklæbende papir) fra certificerede FSC leverandører i systemet, som basis for de producerede produkter.  Spørg efter FSC certificerede produkter.

FSC Certificat

EcoVadis certifikat

Rating-bureau EcoVadis vurderer hvert år virksomhedernes aktiviteter inden for bæredygtig udvikling ud fra 21 kriterier, som er inddelt i fire kategorier:
miljø,
arbejds- og menneskerettigheder,
etik,
bæredygtige indkøb.

Det er godt og vel 100 000 firmaer i over 175 lande, der har valgt at lade bedømme deres virksomheders bæredygtighed af EcoVadis.
Promonotes Sp. z o.o. fik tildelt sølvmedalje af EcoVadis – et uafhængigt og anerkendt i hele verdenen rating-bureau, som bedømmer arbejdsindsats i virksomhedernes sociale ansvar – for firmaets fremragende aktivitet inden for bæredygtig udvikling.
Denne udmærkelse, som er udtryk for, at vores forretningsledelse stemmer overens med principperne for bæredygtig udvikling, modtager vi med stor glæde og vi vil stræbe efter at benytte den af EcoVadis viste udviklingspotentiale for at forbedre vores resultater.