arrow scroll top

Om os

Prima Notes leverer højkvalitets papirprodukter til promotion!

Gennem mange år har vi været en del af PromoNotes i Polen og deres forlængede arm på det danske marked. Sammen har vi over 20 års erfaring af produktion af promotionprodukter på papir, og udvikler løbende vores vareudbud og koncept.
Som dansk distributør kan du besøge os på messerne PSI i Tyskland og Myvendo i Danmark hvert forår! Kom forbi og få inspiration til den nye sæson!

FSC® Certificat

FSC symbolet på produkterne, indikerer at materialer brugt til produktionen, kommer fra korrekt administrerede FSC-certificerede skove, andre kontrollerede kilder eller fra genbrug.

FSC (Forest Stewardship Council®) organisationen er en international NGO (non-governmental organization) der står for markedsføring af miljømæssig korrekt, socialt ansvarligt og levedygtigt administrederet skovbrug. Firmaer, der anvender certificerede råvarer og deltager I den certificerede købekæde, opfylder de relevante krav og kan sætte deres label med FSC symbolet på produkterne.

PromoNotes, som en FSC certificeret enhed, anvender materialer (f.eks. selvklæbende papir) fra certificerede FSC leverandører i systemet, som basis for de producerede produkter.  Spørg efter FSC certificerede produkter.

FSC Certificat

Team

Sammen med det fantastiske team af dygtige folk i Polen sikrer vi at der bliver taget godt hånd om dine ordrer – det ligger os meget på sinde at levere produkter i høj kvalitet og til tiden!

Organisationer

PromoNotes er sammen med vores danske afdeling medlem af Club Of Notes, der gør det ypperste for at finde nye og anderledes måder at anvende Sticky notes på. Vi er FSC certificerede og desuden er PromoNotes medlem af prestigefyldte organisationer i europa som PSI, BWL, FYVAR og VOW.

Social ansvarlighed (CSR)

Med fokus på etisk ansvarlighed og gennemsigtighed i produktonsprocesserne har vi et “Code of Responisible and Ethical Business”, som du kan læse mere om her.

Samarbejde med universiteter

Da vi ved nøglen til succes blandt andet ligger i nytænkning og kreativitet, og at promotionmarkedet til stadighed imødeser nye ideer, har vi allieret os med University of Arts i Poznan og Poznan University of Technology.