arrow scroll top

Om os

Prima Notes leverer højkvalitets papirprodukter til promotion!

Gennem mange år har vi været en del af PromoNotes i Polen og deres forlængede arm på det danske marked. Sammen har vi over 20 års erfaring af produktion af promotionprodukter på papir, og udvikler løbende vores vareudbud og koncept.
Som dansk distributør kan du besøge os på messerne PSI i Tyskland og Myvendo i Danmark hvert forår! Kom forbi og få inspiration til den nye sæson!

Team

Sammen med det fantastiske team af dygtige folk i Polen sikrer vi at der bliver taget godt hånd om dine ordrer – det ligger os meget på sinde at levere produkter i høj kvalitet og til tiden!

Organisationer

PromoNotes er sammen med vores danske afdeling medlem af Club Of Notes, der gør det ypperste for at finde nye og anderledes måder at anvende Sticky notes på. Vi er FSC certificerede og desuden er PromoNotes medlem af prestigefyldte organisationer i europa som PSI, BWL, FYVAR og VOW.

Social ansvarlighed (CSR)

Med fokus på etisk ansvarlighed og gennemsigtighed i produktonsprocesserne har vi et “Code of Responisible and Ethical Business”, som du kan læse mere om her.

Samarbejde med universiteter

Da vi ved nøglen til succes blandt andet ligger i nytænkning og kreativitet, og at promotionmarkedet til stadighed imødeser nye ideer, har vi allieret os med University of Arts i Poznan og Poznan University of Technology.

Blog

2019

februar

Year 2018 summary at PromoNotes

28.02.2019

Changes were the essence of the previous year. In 2018, we worked hard to reinforce the new image of the company, and we introduced a number of changes to our product portfolio. What achieveme...

MERE

februar

Mindnotes “simple – steps” program – check our latest video!

19.02.2019

A prefabricated block in a customised cover is the perfect recommendation for clients who need fast, effective and economic solutions. See how easy it is and learn all the details by watching ...

MERE