arrow scroll top

Organisationer

Danish Promotion Assiciation

Danish Promotion Assiciation. Sammenslutningen af Danmarks professionelle forhandlere af reklame, promotion, og gaveartikler.

Club of notes

Club of Notes, Grundlagt i 1989, er en af verdens største leverandører af memoblokke med tryk, og tilbyder verdensklasse løsninger i tiltrykte promotionartikler.

Club of Notes er aktiv i mere end 40 lande verden over, og medlemmerne deler en fælles passion for konstant forbedring - og deler det bedste af dem selv med deres kunder.

Se video

BAPP

Belgian Association of Promotional Products A.S.B.L. (BAPP), blev grundlagt i 2001 og dens mission er at professionalisere, beskytte og promovere produkt medie sektoren (reklamegaver og promotionartikler) generelt, og de profesionelle interesser for deres medlemmer i særdeleshed.

Sammenslutningens formål er også at samle og repræsentere medlemsvirksomhederne professionelt, både nationalt og internationalt.

BAPP samarbejder også med EPMO, en bevægelse der samler forskellige nationale organisationer og store spillere på markedet og standardiserer de europæiske regler indenfor denne branche. Den har en rolle med lobbyarbejde i Europa Komissionen, og informerer medlemmer om nye direktiver udstedt af Kommissionen.

Kun virksomheder der er veletablerede og har et professionelt ry og omdømme får accept som BAPP medlemmer, derfor er tilhørsforholdet til BAPP en garanti for den højeste kvalitet og service.

PromoNotes Sp. z.o.o (Prima Notes ApS samarbejdspartner) er medlem af BAPP.